Outillage en materieel

Ter ondersteuning van de werkzaamheden maken we gebruik van de volgende automatiseringspakketten en reproductiemiddelen:
Tekenwerk – ArchiCad, BIM software
Bestekken - Kubus-Stabu
Kleurenplotter A0, printer en scanner A3/A4 

We tekenen onze projecten ruimtelijk met de software Archicad, een geavanceerd BIM-software programma.Elk project is een ruimtelijk model waar alle doorsneden, plattegronden en gevels in staan. Er kan vanuit elke hoek zowel van interieur als van exterieur een perspectief gemaakt worden. Ook is het mogelijk met dit programma om en in het bouwwerk te lopen en films hiervan te maken. Zelfs in een Voorlopig Ontwerp worden er volledig gematerialiseerde ruimtelijke beelden gemaakt. De ruimtelijke beelden geven de opdrachtgever en andere belanghebbenden in korte tijd veel inzicht in het gebouw.
Ook voor een bouwer geven de ruimtelijke beelden veel informatie. Het programma biedt de mogelijkheid om onderdelen ruimtelijk te laten zien zoals bijvoorbeeld de constructie of installatiekanalen. Eventuele technische knelpunten worden dan direct zichtbaar.
Op de Website worden op een account tekeningen geplaatst, die kunnen worden gedownload met een inlogcode door alle partners tijdens het ontwerp – en bouwproces. Dit betekent dat de tekeningen en benodigde documenten direct beschikbaar zijn.

 

Outillage en materieel