Haalbaarheid verbeteringen verpleegtehuis de Floriaan Bladel

Haalbaarheid verbeteringen verpleegtehuis de Floriaan Bladel

Begane grond. De 4 psychogeriatrische afdelingen komen allen op de begane grond.  Vergroten van 4 huiskamers met een gezamelijke keuken per 2 ruimtes volgens de eisen:Elke huiskamer moet tweemaal zo groot worden met ieder een eigen keuken. Een huiskamer is bedoeld voor 15 a 18 clienten en per client moet 7 a 8m² ruimte aanwezig zijn.Een buitenruimte. De huiskamers hebben een groot terras in de tuin. De Routing is verbeterd en beter beheersbaar.

Verdieping: de 4 somatische afdelingen worden op de verdieping gesitueerd. De 4 keukens worden vernieuwd. De 4 huiskamers krijgen een dakterras. De hoofdgang wordt gecontinueerd zodat er een goede logistieke interne routing is en alles toegankelijk is zonder toevoeging van extra liften. 

II: Concept verbouwing vleugel G 

begane grond -de dagbehandeling wordt aangepast aan de huidige behoeften.  

Eerste verdieping- transformatie van kantoorvleugel naar verpleegafdeling-Onderzoek van de mogelijkheden de huidige kantoorvleugel (1e verdieping vleugel G) om te bouwen tot kamers tbv somatische cliënten.

Begane Grond- Door- en rond-lopende gang met extra kamers en bergruimten

IV: Energie Het maken van bouwkundige voorstellen t.b.v. energiebesparing en het opnemen van de installatie technische voorstellen in het gebouw.